NADAL 2020
Elaboració pròpia ……..carns, plats cuinats, embotits i formatges
Menús de nadal
AQUESTS MENÚS TANCATS ESTAN PENSATS PER A 6 COMENSALS

—
1. MENÚ : TRADICIONAL…
125,00€
* 6 u. VIEIRES FARCIDES DE MARISC I XAMPINYONS
* 20u. CANELONS AMB BEIXAMEL
* 1u. POLLASTRE DE PAGÈS AMB PRUNES I PINYONS

—
2. MENÚ : DE PEIX…
120,00€
* 3 LITRES DE CREMA DE MARISC
* 20u. CANELONS DE PEIX I MARISC AMB BEIXAMEL
* 6 RACIONS. DE CALAMARS FARCITS

—
3. MENÚ : CLÀSSIC…
100,00€
* 3 LITRES D’ESCUDELLA AMB 1 TERRINA DE CARN D’OLLA, ELS SEUS CIGRONS I 1 PAQUET DE GALET DE NADAL “CANIGÓ”
* 20u. CANELONS AMB BEIXAMEL
* 1u. POLLASTRE FARCIT DE CARN PICADA, PRUNES I PINYONS I CUIT AMB LA SEVA SALSA
ELS NOSTRES CUINATS
APERITIUS
PEIX
CARNS
AUS
APERITIUS
- Aletes de pollastre adobades.
- Amanida de marisc.
- Amanida Russa
- Assortiment de croquetes fregides
- (Pollastre, Pernil, Rostit, Bacallà, Espinacs)
- Bunyols de bacallà
- Canapès variats
- Cargols a la catalana
- Carpaccio de vedella
- Crema de marisc
- Escalivada.
- Lot d´Escudella de Nadal.
- (1 litre d’escudella, 500 gr. de terrina de carn d’olla, 200 gr. de cigrons cuits, 1 paquet de Galets de Nadal “Canigó”)
- Pastissos freds de marisc
- Patates al “Gratén”
- Safates o caixes de pernil ibèric, embotits, formatges o patés
- Terrina de carn d´olla
- Tires de bacallà arrebossat
- Truites de carbassó i patata
- Truites de patata i ceba
- Vieires farcides de marisc i xampinyons
CARNS
- Costella de porc a baixa temperatura a punt d’enrossir
- Cuixa de porc al forn
- Espatlla de cabrit al forn
- Espatlla de porc al forn
- Espatlla de xai al forn
- Farcits de vedella, porc o xai
- Fricandó de vedella
- Roast beef de mitjana o de bistec de vedella
- Vedella amb bolets
AUS
- Ànec amb peres
- Confit d’ànec amb peres
- Cuixetes de pollastre amb prunes i pinyons
- Cuixetes de pollastre amb llagostins
- Cuixes de gall d’indi amb prunes i pinyons
- Gall d’indi sencer al forn o a la cassola
- Picantons farcits amb prunes i pinyons
- Pollastre amb llagostins
- Pollastre de pagès amb llagostins
- Pollastre “Pío” amb llagostins
- Pollastre de pagès amb llagostins
- Pollastre amb prunes i pinyons
- Pollastre “Pío” amb prunes i pinyons
- Pollastre de pagès amb prunes i pinyons
- Pollastres farcits i rostits (sis farcits a escollir)
PEIX
- Calamars farcits
- Bacallà de Nadal
- Rap a la marinera
ELS NOSTRES CANELONS
CANELONS AMB BEIXAMEL
(AMB EL FORMATGE APUNT DE GRATINAR)
* Canelons tradicionals de carn
* Canelons d’ànec amb ceps
* Canelons de peix i marisc
* Canelons d’espinacs amb panses i pinyons

CANELONS SENSE BEIXAMEL
* Canelons tradicionals de carn
* Canelons d’ànec amb cep
* Canelons de peix i marisc
* Canelons d’espinacs amb panses i pinyons
GUARNICIONS
(AMB EL FORMATGE APUNT DE GRATINAR)
* Barreja de bolets amb all i julivert
* Poma caramel·litzada
* Verduretes al vapor
* Verduretes caramel·litzades
* Puré de patata
farcits i elaborats en cru
* Carns entatxonades
* Nius de carn amb tres farcits a escollir
* Carns enrotllades
* Pollastres i tot tipus d’aviram farcits amb o sense ossos
ibèrics, patés i formatges
* Pernils i espatlles ibèriques de diferents D.O. i qualitats
* Patés i foies variats i especials de Nadal
* Formatges nacionals i d’importació i especials de Nadal
Carns, farcits, embotits i formatges
* Entrecot de vedella i bou
* Carns d’importació
* Filet de vedella i bou
* Vedella ecològica
* Espatlles i cuixes de porc senceres
* Garrinets
* Cabrits
* Xai
* Pollastres de pagès
* Pollastres de cria ecològica
* Ànecs i derivats (foie, magrets, cuixes…)
* Gall Dindi * Aviram especial de Nadal (Capons, pulardes, faisans, perdius…)
Visita’ns avui
Visiteu-nos
Estem al carrer Sant Joan a prop de la plaça del mercat de Calella
Horari de Botiga
Dilluns a divendres:
matí: 8:30h – 13:30h
tarda: 17:00h – 20:00h
Dissabtes:
matí: 8:00h – 13:45h
canvives.cat © I Developed by Bardalet