whatsapp
Instagram
Facebook
Español
Catalán
Imágenes de Vives

DON VENIM..

La història de Can Vives va començar a l’any 1840 a la petita població de Vallgorguina. Allà, el nostre avantpassat, Josep Vives i Messeguer va obrir la primera carnisseria de la família. D’ell no en conservem cap fotografia per la senzilla raó que la fotografia no es va inventar fins uns quants anys més tard.

El fill de Josep Vives Messeguer, Josep Vives i Torras va continuar l’ofici del seu pare i fou ell qui es va traslladar a viure a Calella després de quedar vidu i amb quatre fills a l’edat de quaranta anys. Aquí, a la nostra població, va conèixer a la que seria la seva segona esposa i mare del seu cinquè fill.

En arribar a la nostra població, Josep Vives va obrir la carnisseria al número setanta-set del carrer de Sant Joan, unes cases més avall d’on som avui en dia.

Dels cinc fills de Josep Vives Torras, n’hi va haver més d’un que va seguir l’ofici de carnisser, però cada un pel seu compte. D’ell som descendents tots els Vives de Calella que han sigut i encara son carnissers; els “Vives del Xai” o nosaltres, els de “Can Vives de la Vedella”.

A “Can Vives de la Vedella”, com se’ns coneixia molts anys enrere, som descendents del cinquè fill de Josep Vives, és a dir, de Mateu Vives Parès, el petit, que va néixer a Calella.

El fill de Mateu Vives Parès, Pere Vives Bellvert, també va seguir l’ofici del seu pare. I el mateix va fer el fill de Pere Vives, Mateu Vives Auladell. I els fills de Mateu Vives Auladell, Nuri Vives Clos i Mateu Vives Clos, que som els que estem al capdavant de la botiga en la actualitat. I fins i tot, una filla de Nuria Vives, Montserrat Gutiérrez treballa ara amb nosaltres. És a dir que si comptem, ja som set generacions!

En l’actualitat, ja no només venem vedella. Avui en dia venem tot tipus de carns, embotits, formatges i plats cuinats. Som carnissers, xarcuters i rostissers. El nostre negoci ha crescut, ha evolucionat i ha canviat adaptant-se al que la nostra clientela ens ha demanat al llarg de la nostra llarga història.

Tanmateix hi ha dues coses que han passat de generació en generació, en fer-ho han crescut cada vegada més: el coneixement de l’ofici i el sentiment de gratitud amb la nostra població, de la qual ens sentim membres reconeguts i estimats.

Moltes gràcies.

HO PORTEM A LA SANG

Quan han passat set generacions d’una mateixa família fent el mateix ofici gairebé podem parlar d’un estil de vida. Aquest estil de vida comporta tenir molt clar què volem dels nostres proveïdors, quina ha de ser la nostra filosofia de treball i què volen de nosaltres els nostres clients...MÉS

Comporta saber on trobar les millors carns i matèries primeres per elaborar els nostres productes i comporta saber com les hem de treballar. Ho hem viscut des de nens i forma part de la nostra manera de ser. Sabem què és el que ens demanes.

Imágenes de Vives

NOMÉS CARNS?

T’oferim carns de proximitat de la més alta qualitat i amb l’aval dels millors proveïdors de la zona. Però no només això, també tenim carns ecològiques de tot tipus, carns d’importació, carns madurades. Vedella, vaca, porc, pollastre, conill, gall d’indi, ànec, xai, cabrit... però si busques carns específiques també te les aconseguim. Pregunta’ns! ...MÉS

Però no només això. Tenim una àmplia gama d’elaborats: Hamburgueses d’un munt de varietats, botifarres cuites i crues de molts sabors, croquetes, arrebossats, marinats, farcits. Tot d’elaboració pròpia.
Embotits cuits i curats, pernils, patés i foies, més de cent referències de formatges nacionals i d’importació...Preparem safates per celebracions!
I a més a més cuinats, un dels nostres punts forts! Cuinats per al dia a dia, per als dies de festa o per les grans ocasions: Llegums cuits, plats de verdura, amanides, pollastres al forn, rostits variats, cassoles tradicionals, els nostres famosos canelons i fins i tot et podem cuinar el que tu ens demanis per fer una celebració especial i que no t’hagis de preocupar de res.
Tenim cuinats cada dia i el dissabte és el dia gran dels cuinats. Aprofitant que el dissabte és el dia de mercat a Calella, te n’oferim gairebé quaranta de diferents! Vina a passejar per al mercat i despreocupa’t de fer el dinar, compra’l a Can Vives.
I cada Nadal, t’oferim una amplíssima varietat de cuinats de festa a la carta o en Menús tancats a preus més ajustats. Pregunta’ns i t’informarem!

Imágenes de Vives
Imágenes de Vives
Imágenes de Vives

I MOLT MÉS

Embotits cuits i curats, pernils, patés i foies, més de cent referències de formatges nacionals i d'importació... Preparem safates per celebracions! +MES

Imágenes de Vives
Imágenes de Vives

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...